T U I N O N T W E R P


"Ik maak een gedetailleerd tuinontwerp op maat. Een 3D visualisatie mag daarbij niet ontbreken!"

Met passie, gedrevenheid en creativiteit ga ik aan de slag om jouw tuin op papier te zetten. In een tuinontwerp werk ik tot in detail uit hoe deze droomtuin eruit komt te zien. We doorlopen samen een aantal stappen om tot dit ontwerp te komen.

 S T A P P E N   

T U I N O N T W E R P


1.   K E N N I S M A K I N G

Om een tuin te ontwerpen die volledig aansluit bij jullie wensen, is een kennismakingsgesprek onmisbaar. In dit eerste gesprek bespreken we wensen ten aanzien van stijl, functionaliteit, kleur, materialen en ideeën qua indeling. 


2. C O N C E P T O N T W E R P

Ik ga aan de slag! Ik zet jou wensen om naar een eerste conceptontwerp. Ongeveer 2 weken na ons eerste gesprek ontvang je van mij:

  • Een 2D ontwerp;
  • Een sfeerbord;
  • Ideeën voor materialen en beplanting.

3.  E V A L U A T I E   

C O N C E P T

Nadat het conceptontwerp is toegestuurd, maken we een afspraak om dit eerste conceptontwerp te bespreken.  Ben je enthousiast? Mooi! Dan gaan we door naar het uitwerken van het definitieve ontwerp. Moeten er nog aanpassingen gedaan worden? Geen probleem! We gaan pas door naar de volgende stap, als je helemaal tevreden bent met de conceptversie.


4.  D E F I N I T I E F   

O N T W E R P

Het definitieve ontwerp betekent voor mij de uitwerking van alle details die van belang zijn om de tuin te realiseren. Het document is geschikt om een hovenier het werk te laten uitvoeren en een specifieke offerte te laten maken.

Dit volledig uitgewerkte plan bevat:

  • Een 2D ontwerp;
  • Een 3D visualisatie;
  • Een sfeerbord;
  • Een beplantingsplan;
  • Een verlichtingsplan;
  • Een materiaallijst; 
  • Een technische tekening.

5.   P R O J E C T

B E G E L E I D I N G 

Na het overhandigen van het definitieve ontwerp, komt de volgende fase: de tuin kan aangelegd gaan worden! Naast dat ik het leuk en fijn vind om betrokken te zijn bij de uitvoerende fase, kan het ook een manier zijn om ervoor te zorgen dat de tuin ook daadwerkelijk wordt gerealiseerd zoals we in het ontwerp bedacht hebben.

Na het overhandigen van het definitieve ontwerp blijf ik altijd bereikbaar voor vragen. Maar heb je behoefte aan intensievere begeleiding tijdens het selecteren van de hovenier en het aansturen van het project ter plaatse? Dan kun je je laten ontzorgen en mij inschakelen voor de projectbegeleiding

Neem contact op voor de mogelijkheden.


K O S T E N

Klik hier voor een overzicht van de prijzen per m2