De tuin bij deze woning ligt  in Rotterdam Noord aan de Rotte. Nadat dit oude pand volledig gerenoveerd was, kon de tuin niet achterblijven.

De grootste uitdaging was het enorme hoogteverschil van 140 cm tussen de achterzijde van de woning en de tuin. 

Dit hebben we opgelost met een groot bordes aan de woning vast, met een trap naar het lager gelegen gedeelte. Door te werken met deze hoogteverschillen krijgt de tuin een speels karakter.

In de tuin is gebruik gemaakt van een modern kleurenpallet van wit, zwart en houtwerk. De kleuren van de borders zijn zacht en luchtig met veel siergrassen en vaste planten.

  • voor, zij en achtertuin

  • 250 m2

  • aanleg 2020 

  • moderne materialen passend bij de stijl van de woning

  • keramische tegels 100 x 100

  • gebakkken klinkers 

  • hekwerk Mikkers

  • hovenier BK hoveniers